Hej :]
Tutaj można pisać o wszelkich sprawach organizacyjnych, np. dotyczących pracy w grupach (bo czasem nie wiadomo co kto ma przygotować) czy innych rzeczy, na temat których chcielibyśmy się skonsultować z grupą.
Nowy użytkownik
No to słuchajcie. Musimy się streszczać co deo naszych prezentacji o placówkach bo jesli odłożymy to następny tydzień możemy nie zdążyc wszystkiego przygotować.
Ja i Kasia Kraus mamy Dom Samotnej MAtki
Lusi i Ola MOPS
Postaramy się to zrobic jak najszybciej.
Pamiętajcie o dwóch konspektach zajęć do każdej prezentacji!
Wrzucajcie wszystko na e maila.
Nowy użytkownik
Jesli ktoś już ma gotową prezentacje i konteksty zajec to wysyłajcie to wszystko na naszego e maila : pso.myslenice@o2.pl.
Jeżeli wybieracie się do placówki na temat której przygotowujecie prezentacje to mamy 2 wolne zaświadczenia od dr Bogackiej. Są u Asi Krzywoń, tel: 721 711 502.
My mamy Dom Małego Dziecka.
Nowy użytkownik
Marta i Kinga, Aga i Karolina mogłyby już wrzucić swoją prezentacje na maila bo miały gotową już na zajęciach. Bo nie ruszymy z kompletowaniem teczek...
Dr Bogacka wypisała kilka takich zaświadczeń w razie gdyby były potrzebne. Zostawiła na Ingardena, wczoraj odebrała je Asia. Nam niestety się nie przydadzą. Dzwoniłam do Domu Małego Dziecka z pytaniem czy ktoś mógłby nam udzielić informacji jak placówka funkcjonuje, dokumenty itd. bo potrzebujemy tego do prezentacji itd. Jak sie dowiedziałam: mają za mało czasu i wychowawców a za dużo obowiązków żeby poświęcić nam chociaż pół godziny. No i oddzwoniłam do dr Bogackiej (żeby nie było, że nie próbowałyśmy). W naszym przypadku (Dom Małego Dziecka) mamy przygotować wszystko z literatury albo zająć sie inną placówką.
W pon z Agą chcemy jechać do domu dziecka, może uda nam się zdobyć tą dokumentację, zrobię jeszcze poprawki w tej prezentacji tzn dopisze to czego nie było a powinno być. Najpóźniej w pon pojawi się na mailu.
Pozdro Karolina
naszą prezentacje ma marta dam jej znać zeby to wrzuciła a te dokumenty, co nam jeszcze kazała przynieść (jakie papiery trzeba uzupełnić kiedy dziecko jest zatrzymane w policyjnej izbie dziecka) dopiero bedę je mieć po niedzieli to wrzucę
Nowy użytkownik
Cześć. Wysłałam na naszą pocztę zaświadczenie od dr Bogackiej.
P.S. Ja i Nina mamy Dom małego dziecka oraz Dom matki i dziecka...
Niestety nie wrzucimy tego na pocztę wcześniej niż we wtorek!!
Pozdrawiam